domingo, 10 de febrero de 2013

Za!. WANANANAI. Abril 2013.

Aquells que anomenen Za! ja han composat, gravat, mesclat i masteritzat el WANANANAI. I será editat a la primavera amb el seu instrument per dominar el món: Gandula.

 

El disc també s’editarà a Alemanya, Àustria i Suïssa a través de Discorporate Records i aviat podrem anunciar nous acord a altres terres per coeditar/distribuir el WANANANAI per PachaMadreTierra. WAH!

Za! WANANANAI - PROMO VIDEO


Spazzfrica Ehd
i Papa duPau van estar gravant durant el mes de desembre amb Santi Garcia a Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols) i amb Marco Morgione a Micromaltese (Barcelona). La continuació del seu aclamat Megaflow s’ha gestat en interminables assajos i errors durant els últims dos anys, quedant-se sempre amb l’error per avançar, clar. Els que ja l’han escoltat confirmen que és el millor disc que han fet Za! fins ara.

Sensació d'haver esperat tota una vida per gravar el Wanananai de @zamegaflow
Santi Garcia via twitter

WANANANAI veurà la llum amb l’arribada de la primavera. Za! van fer un gran salt amb Megaflow que els ha portat a tocar a Rússia, Brasil, 2 gires per Estats Units, Canadà, Suïssa, Itàlia, Holanda, Alemanya, Bèlgica, França, Manresa, etc. Estem segurs que l’energia del WANANANAI els portarà un pas encara més enllà.

Spazzfrica Ehd codirigeix Gandula amb Alfons Serra (Mishima, Nisei). D’aquesta manera Za! han decidit fer tota la feina i disfrutar de cada part d’aquesta, ser totalment independents i autònoms.

WANANANAI será editat en doble LP (12” + 10”), CD i àlbum digital.

Podeu reservar una còpia del doble LP escrivint a gandula@gandula.net (les edicions en vinil del Macumba o Muerte i del Megaflow están EXHAURIDES).


---

Za! editarán su cuarto disco WANANANAI en casa, en Gandula!


Aquellos a los que llaman Za! ya han compuesto, grabado, mezclado y masterizado el WANANANAI. Y será editado en primavera con su instrumento para dominar el mundo: Gandula.




El disco también se editará en Alemania, Austria y Suiza a través de Discorporate Records y pronto podremos anunciar nuevos acuerdos en otras tierras para coeditar/distribuir el WANANANAI por PachaMadreTierra. WAH!


Za! WANANANAI - PROMO VIDEO

Spazzfrica Ehd
y Papa duPau estuvieron grabando durante el mes de diciembre con Santi Garcia en Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols) y con Marco Morgione en Micromaltese (Barcelona). La continuación de su aclamado Megaflow se ha gestado en interminables ensayos y errores* durante los últimos dos años, quedándose siempre con el error para avanzar, claro. Los que ya lo han escuchado confirman que es el mejor disco que han hecho Za! hasta la fecha.

Sensación de haber esperado toda una vida para grabar el Wanananai de
@zamegaflow.
Santi Garcia via twitter


WANANANAI verá la luz con la llegada de la primavera. Za! dieron un buen salto con Megaflow que les ha llevado a tocar en Rusia, Brasil, 2 giras por Estados Unidos, Canadá, Suiza, Italia, Holanda, Alemania, Bélgica, Francia, Manresa, etc. Estamos seguros que la energía de Wanananai les llevará un paso aún más allá.

Spazzfrica Ehd codirige Gandula junto a Alfons Serra (Mishima, Nisei). De esta manera Za! han decidido hacer todo el trabajo y disfrutar de cada parte del mismo, ser totalmente independientes y autónomos.
WANANANAI será editado en doble LP (12” + 10”), CD y álbum digital.

Podéis YA reservar una copia del doble LP escribiendo a gandula@gandula.net 
(las ediciones en vinilo del Macumba o Muerte y del Megaflow están AGOTADAS)

No hay comentarios:

Publicar un comentario