miércoles, 10 de junio de 2009

Festival de la Calavera Índia

Per celebrar la segona referència de Gandula...

Festival de la Calavera Índia
Presentació de l'edició limitada en vinil de 180 grams del disc de Za "Macumba o Muerte" (Gandula, 2009).


Aquestes són les dates i els grups:

25 de juny. Heliogàbal. A les 21:00h. Música fluixa. 6€.
Za
Manos de Topo
Maikmaier
Negro
Homenatges
+ Dj Dani Blue


26 de juny. Sidecar. A les 22:00h. Música forta. 6€.
Za
Nueva Vulcano
Nisei
Acrobatica


Za presenten “Macumba o Muerte”. El disc, editat per Acuarela en CD a principis d’abril, ja ha rebut tota mena d’elogis de mitjans especialitzats com Rockdelux o Mondosonoro, de premsa generalista com La Vanguardia o El Mundo i de personalitats del rock independent com Bob Weston (Shellac). Ara Gandula l'edita en un luxós vinil de 180 grams. Preparen dos concerts diferents i irrepetibles: música fluixa a l’Heliogàbal i música forta al Sidecar!
www.myspace.com/putoszaManos de Topo no necessiten presentació a aquestes alçades! Acaben d’editar “El Primero Era Mejor” (Sones, 2009). Lletres increïbles, teclats Casio PT1, humor, llàgrimes,... Faran una parada a l’Heliogàbal per celebrar l’edició del vinil de Za, dins la seva exitosa gira de presentació del nou disc.
www.manosdetopo.com

Maikmaier són en Jens Neumaier i en Miquel Alemany, responsables de la producció d’alguns dels discos més destacats de l’indie estatal dels últims anys. Entre ells, “Ortopedias Bonitas” de Manos de Topo i el primer disc de Za “Eki Eki Eki Kazaam!”. Són els guitarristes de Giulia y los Tellarini i han preparat un concert únic per a l’ocasió.
www.maikmaier.com

Negro és el projecte en solitari d’en Fernando Junquera (Estrategia Lo Capto, Orquesta del Caballo Ganador). Experimentació, improvització i victòria.
www.myspace.com/negritud

Homenatges són l’Arnau Sala (Les Aus, Ozono Kids), l’Adrián de Alfonso (Veracruz) i en Rafa Romero (Orquesta del Caballo Ganador) jugant a experimentar amb el soroll. Soroll contingut per a l’ocasió.
www.myspace.com/homenatges

Nueva Vulcano es troben enmig de la gravació del seu esperat tercer disc i segur que al Sidecar ens presentaran algunes cançons noves. Cançons que corejarem tots d’aquí uns mesos. Energia, Energia, energia!
www.myspace.com/nuevavulcano


Nisei, en procés de composició de noves cançons, s’estan especialitzant en tocar a bodes i batejos, últimament. Amb Za han col·laborat en varies ocasions, detacant el concert Nisei vs Za del Sónar 2008. També els van acompanyar a la presentació del seu segon disc “Continents” i ara els hi tornen el favor. Tots quatre són fans absoluts de Za.
www.nisei.cjb.net

Acrobatica
encaren el futur sense Spazzfrica Ehd (Za) com a trio. Serà segurament la primera oportunitat de veure’ls en aquest format i no faltaran col·laboracions estelars i sorpreses d’última hora. Post-hardcore intel·ligent en la onda de Faraquet, Jawbox i Fugazi.
www.myspace.com/acrobatica


>>> Compra d’entrades <<<

25 de juny. Heliogàbal. Música fluixa. Entrada 6€.


Entrades anticipades del concert de l’Heliogàbal a la venta a la barra a partir del dilluns 15 de juny. Aforament limitat.

Bar Heliogàbal
C/ Ramon i Cajal, 80
Metro Joanic
Barcelona
www.heliogabal.com

26 de juny. Sidecar. Música forta. Entrada 6€.

Reserva les teves entrades pel concert del Sidecar enviant un email amb el teu nom a funhousemail@gmail.com

Sidecar
Plaça Real, 7
Metro Liceu
Barcelona
www.sidecarfactoryclub.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario